welkom » nieuws

 

 

Kerstbingo

Zondag 17 december kerstbingo

Vandaag een poster en evenement gelanceerd voor onze activiteitencommissie. 
Je kan onder het kopje "kerstbingo" er meer over lezen. (kopje weg, dan is het evenement al voorbij)  Er zijn volgens John leuke prijzen te winnen, dus kom allemaal meedoen! 

Lees meer »

Begin seizoen 2017-2018

De nieuwspagina is opgeschoond, klaar om te vullen... Zot zo Meuge??

Onze carnavalsvereniging is al best aardig opgestart. Het eerste wat opviel was natuurlijk dat er binnen het bestuur wat wisselingen hebben plaatsgevonden. En de biermeters zijn na de carnaval al goed begonnen met bijvoorbeeld bestuursvergaderingen. En inmiddels zijn er meerdere leden al actief met ideeën, creatieve zaken en geregel.... Dit jaar zal voor het eerst het prinsebal vroeger plaatsvinden, in plaats van januari vieren we nu ons feestje op 25 november.  Daarom zijn er nu al mensen actief bezig met presentatie, ut nuuwe vurfront, uitbreiding van de versiering, en de aankleding voor de kindercarnaval. Samen met Bet Kolen. Als het goed is hebben menige verenigingen al onze uitnodiging ontvangen voor het prinsebal.  Mocht dit niet zo zijn mail dan naar biermeters@home.nl.  Verder is ook de website weer opgeruimd en vernieuwd, en we hebben iets nieuws! U kunt voortaan reacties geve op de nieuwsberichten. Gewoon even erop klikken, en invullen maar! 

Graag tot ziens! 

Lees meer »

Wilt U meer weten? Kijk dan ook eens op onze facebookpagina.... en bent U dan nog nieuwsgierig?

 

Tja, de rest van de nieuwtjes houden we graag voor onze leden. Zij hebben een eigen ledenpagina. 

 

Voor vragen over een lidmaatschap bij ons clubje kunt U zich tijdens onze festiviteiten wenden tot de bestuursleden. Zij weten U de weg te wijzen.  Of U stuurt een mail. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is een gratis website, daarom zijn er wat advertenties te zien...

Aangezien we als vereniging afhankelijk zijn van sponsorgelden en donaties, zijn we blij met een gratis website mogelijkheid, dit heeft wel tot gevolg dat je wat reclame ziet op onze site. We hopen op Uw begrip hiervoor!