welkom » nieuws » Kerstbingo

Kerstbingo

Gepubliceerd op 17 december 2017 om 18:21

Zondag 17 december hielden we een bingo!

Een bingo speciaal van en voor de Biermeters. Iets leuks organiseren en tegelijk wat geld ophalen voor de clubkas. Best belangrijk als je een gezellige en leuke carnaval wil neerzetten.

Een gezellige zaal, waar de tafels lekker vol zaten. De nummers vielen en dan was het afwachten of je naar huis ging met niets, maar met een gezellige middag achter de rug, of naar huis met iets... Van een kerstmanpak, tot 2 joekels van vazen. Of met een kerstkerkje tot een koffiepadmachine, of met een doucheset of bakplaatje. Er waren weer aardige prijsjes te winnen. 

Zowel vooraf als in de pauze liet Daisy ook nog de steun van Bet Kolen blijken door een krasloterij te houden. Steeds ging er 17 euro per kaart de pot in, en soms wat meer. Wat ervoor zorgde dat er 98 euro opgehaald is voor de kindercarnaval. En daarnaast natuurlijk nog de opbrengst van de bingo voor de clubkas. 

Namens de biermeters een groot dankjewel aan alle (grotendeels) dames, en (enkele) heren en kinderen die hun best hebben gedaan met het afkruisen van de nummertjes! Bedankt voor jullie deelname! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.